Zeer geslaagd ‘Mini Podium Westland’ bij ‘De Waterman’!
De aankondiging 'Mini Podium' deed geen recht aan de belangstelling en organisatie van dit geslaagde evenement op zondag 15 mei jongstleden bij Zwembad De Waterman.
- Eric Borggreve, voorzitter Culturele Raad Wateringen
Betsie-Zuijderwijk-en-Coralien-vd-Ploeg-CRW-bestuur

Cultuurdag bij 'De Waterman' namens het bestuur: Betsie en Coralien © foto: BZ

Natuurlijk werkte het weer mee en was er sprake van een zonovergoten middag met diverse stands van Wateringse organisaties. Schminken voor kinderen, workshops, dansvoorstellingen: elk moment was er wat te doen. Dat kwam goed uit - want er was heel veel belangstelling met honderden bezoekers. En die kwamen echt niet allemaal om gratis te kunnen zwemmen, hoewel ook daar veel animo voor was.


Ook de Culturele Raad was uiteraard present met een stand. Daar werd 'de Fonteinvis' gepresenteerd: het vijverobject dat we willen realiseren in de Wateringse Hofvijver ter gelegenheid van ons 50 jaar bestaan dit jaar. Bezoekers konden 'loten' kopen, er werden flyers uitgedeeld en er werden enkele toezeggingen ontvangen om het kunstwerk ook financieel mogelijk te maken.


Onze complimenten voor de organisatie vanuit Cultuurweb en al die anderen die dit op heel korte termijn hebben georganiseerd!

Scroll to Top