‘Westland in liedjes’ in kerstsfeer
Maghen-Hilgersum-Westland-in-liedjes-kerstsfeer_1

Maghem Hilgersum (zang) en Sebastiaan Philippa (piano) komen met hun 'Westland in liedjes' in kerstsfeer naar 'De Hofboerderij'.

zondag 10 december 2018
10:30 uur (zaal open om 10:00 uur) tot 12:00 uur

Entree: € 5,- per persoon (inclusief koffie/thee met traktatie).

Wie zijn Maghen Hilgersum en Sebastiaan Philappa?

Maghen Hilgersum bezingt het Westland, over de toekomst van het Westland, over de kust, over krenten, over bijnamen, over taal, maar ook over liefde en dementie. Het is een zeer gevarieerd liedjesprogramma waarin plaats is voor humor en voor nadenken.

Maghen (bekend van de TV: 'Una Voce Particolare') heeft een programma samengesteld met eigen, origineel, repertoire. Aart van den Berg heeft de liedteksten voor zijn rekening genomen. Alle composities, waaronder het eerste Westlandse Kerstlied, zijn van eigen bodem. Gedichten over het Westland hebben ook een plaats gekregen in het programma.

Beide Westlanders werken al jaren samen. Maghen wordt begeleid door Sebastiaan Philippa, pianist en dirigent van een aantal Westlandse koren. Het Historisch Archief Westland heeft voor beelden gezorgd ter ondersteuning van de liedjes en teksten.

Westland in liedjes is een productie van Theater in Feite en speciaal voor CRW aangepast voor deze zondagochtend. De voorstelling is mede mogelijk gemaakt door Cultuurweb Westland/Regeling Kleine Culturele Initiatieven. Dankzij deze subsidie kunnen we u deze ochtend aanbieden.

Scroll to Top