Weekendexpositie ‘Karen’s Art’

Eenmalige expositie van Karen Stolk:

Zaterdag 28 en zondag 29 augustus
13:30 uur tot 16:30 uur

In dit weekend toont Karen Stolk haar werk aan belangstellenden. Het is een verrassend veelzijdige expositie met tekeningen en schilderijen van mensen en dieren op papier, canvas en steigerhout.

De expositie is vrij te bezoeken.

Wie is Karen Stolk

Karen Stolk woont in Wateringse Veld. Zeven jaar geleden is ze begonnen met tekenen door een cursus te volgen bij Ellen Bodmann uit Wateringen. Daar kreeg ze de smaak zo te pakken, dat ze bij Ellen nog vijf cursussen heeft gevolgd om haar techniek verder te verbreden en te verfijnen.

Het belangrijkste is dat er echt iets gebeurt op het papier of op het doek.
- Karen Stolk

Ze maakt realistische tekeningen en schilderijen van mensen (portretten van bekenden en in opdracht) en van dieren die ze leuk vind. Ze werkt op papier met houtskool en pastel en op canvas en steigerhout met acrylverf. Zowel zwart-wit als heel kleurrijk. “Het belangrijkste is dat er echt iets gebeurt op het papier of op het doek”, zegt ze hier zelf over. “Ik word blij als de persoon of het dier je ook echt aankijkt en contact met je maakt. En als ik bij een portrettekening het karakter van de persoon in mijn tekening herken”.

Tijdens haar expositie in 'De Hofboerderij' laat ze de veelzijdigheid van haar werk zien. Kortom: een bezoek meer dan waard. Uiteraard is ze erg benieuwd naar de reacties op haar tekeningen en schilderijen.

Scroll to Top