Wij doen mee met Rabo ClubSupport

Rabo ClubSupport 2022: dank voor de steun!

Leden van Rabo Westland hebben tijdens de stemperiode bepaald welke financiële bijdrage wij als deelnemende vereniging mochten ontvangen:

1,01
in 2022

Originele bericht van 14 augustus 2022

Waarom stemmen voor CRW | 'De Hofboerderij'?

We bestaan 50 jaar en zijn aan het sparen iets moois na te laten: een kunstobject voor het Hofpark in de vorm van een fonteinvis! We ontvangen echter geen cent (structurele) subsidie, kennen geen leden en hebben de financiering nog niet rond… Gelukkig hebben we wel een mooie groep enthousiaste vrijwilligers en werken heel kostenbewust. Maar een financiële steun in de rug om dit jubileum te vieren is meer dan welkom!

De CRW werkt volledig transparant en heeft een zgn. ANBI status: elke euro komt goed terecht. Alles om het culturele leven te laten groeien en bloeien.

Wij kunnen uw steun goed gebruiken!

Van maandag 5 september tot en met dinsdag 27 september kunnen leden van Rabo Westland weer stemmen voor de jaarlijkse ClubSupport actie.

Steun ons!
Hoe werkt het ook alweer?

Als Rabobank lid kunt u direct stemmen in de Rabo app of online op rabobank.nl/clubsupport. Digitaal dient u dan drie organisaties te selecteren die in het Westland e.o. actief zijn. Er doen ruim 200 clubs mee, maar als u het filter “cultuur” kiest, komt de CRW / Hofboerderij direct naar voren.

Elke stem telt mee bij de verdeling van de € 250.000,- dus het loont echt de moeite. Vorig jaar hebben we zo € 831,- bij kunnen schrijven en dat willen we – met uw hulp – dit jaar graag overtreffen. Maar: alleen leden van de Rabobank kunnen een stem uitbrengen (het lidmaatschap is overigens gratis).

Het bestuur van de CRW vraagt ook dit jaar alle Rabo Westland leden die het culturele leven 'De Hofboerderij' en het Hofpark een warm hart toedragen een stem uit te brengen op de Culturele Raad/Hofboerderij.

Alvast bedankt voor uw steun!

Opbrengsten voorgaande jaren

1,49
in 2021
1,22
in 2020
1,72
in 2019
1,41
in 2018
1,00
in 2017
1,00
in 2016
Scroll to Top