Groepsexpositie: ‘Met liefde en aandacht’
Groepsexpositie-met-liefde-en-aandacht

Marieke Treffers, Margriet Snaterse en Anneke Zwolsman-Westing maken kunst vanuit liefde voor het leven. Met aandacht voor de zo verschillende materialen die ze gebruiken; ieder op haar authentieke wijze: Fotografie, Schilderen en Wolvilten.

Zaterdag 4 februari t/m zondag 26 februari
13:30 uur tot 16:30 uur

De expositie is elk weekend vrij te bezoeken.

De exposanten van 'Met liefde en aandacht'
Monumentje_Anneke-Zwolsman
Anneke Zwolsman-Westing
Liefde is Aandacht voor Anneke Zwolsman-Westing. Aandacht voor de ander, voor haarzelf en voor de wereld om haar heen. Aandacht die ze tot uitdrukking breng in de kunstobjecten. Aandacht voor het oeroude viltambacht, de schapenwol en de zo verschillende wolvezels, ieder met een eigen karakter. Met de gevilte kunstobjecten voegt ze een warm en liefdevol element toe aan een interieur. Het is ook een denken aan de grote hoeveelheden wol die worden vernietigd. De wol in haarwerk krijgt een tweede leven. Vorm en inhoud zijn belangrijke aandachtsgebieden, die ze verwezenlijkt in 3D-viltkunst en 2D-ontwerp als grafisch vormgever.
Schilderij
Margriet Snaterse

maakt grote muurschilderingen in stedelijke gebieden, juist om daar zachtheid en liefde in de buitenruimte te brengen. Een compleet stenige ruimte kan toch een natuurlijk gevoel krijgen. Zo wordt een anonieme plek een thuis. In haar atelier maakt Margriet autonome tekeningen en schilderijen. Er kruipen allerlei wezens tussen penseelstreken door het beeld in en zij vertellen hun verhalen vol passie en emotie.

FlowerPower
Marieke Treffers
is een Nederlandse kunstfotograaf en maakt autonoom werk vanuit haar studio in Rotterdam. Zij maakt mysterieuze beelden waar je naar wil blijven kijken, vanuit emoties die zij vertaald naar beeld ontstaan er krachtige beelden die blijven boeien. In deze expositie laat Marieke beelden zien die de verbeelding prikkelen. Mysterieus en ongrijpbaar, zoals de liefde. Marieke verbeeldt emoties die je kan ervaren en ongrijpbaar zijn. De fascinatie voor wat er in je hoofd gebeurt wil Marieke vastleggen in beeld.
Workshop 'Werken met vilt'

Als aanvulling op deze expositie geeft Anneke Zwolsman-Westing op zaterdagmiddag 11 en zondagmiddag 26 februari een workshop 'Werken met vilt'. Er is een vrije inloop; kosten bestaan alleen uit materiaalkosten.

Workshop info
Scroll to Top