Geslaagde opening Woondromen maand

Tientallen bezoekers vonden in het Pinksterweekend de weg naar 'De Hofboerderij'. Zaterdagmiddag opende daar Burgemeester Bouke Arends er de 'Woondromen' thema maand. Verleden, heden en toekomst van het wonen in Wateringen staat daar centraal. Er staan inspirerende kunstwerken, en is literatuur, diverse filmpjes worden vertoond en in de hal is veel ruimte ingeruimd voor het werk van Jan van Beurden, oud gemeente-architect van de Gemeente Wateringen.

Bouke-Arends-bevestigt-zijn-kaart-aan-de-dromenvanger-in-de-Hofboerderij

Bouke Arends bevestigt zijn kaart aan de dromenvanger.

Opening-woondromenmaand

Opening woondromenmaand.

Woondromen-in-de-opkamer

Woondromen in de opkamer.

De openingshandeling van Bouke Arends bestond uit het invullen van een kaart met zijn persoonlijke 'woondroom'. Die kaart werd bevestigd aan de door kinderen van de Zonnewijzer gemaakte 'dromenvanger'.

Woondromen is nog elk weekend tot en met zondag 26 juni van 13:30 uur tot 16.30 uur vrij te bezoeken.

Woondromen is een initiatief van Eric Borggreve (Culturele Raad Wateringen), Eric Luiten (Historische Vereniging Wateringen-Kwintsheul), René Hoek (FormHet) en Irmgard Bomers (WIN Recept). Mede mogelijk gemaakt door bijdragen van Westland Cultuurweb, BIZ Wateringen, Kinderdagverblijf ZON, Westlands Museum, Centrum Groepswonen, Bibliotheek Westland en de familie Van Beurden.

CRW
HVWK
FormHet
WIN
Westland-Cultuurweb-KCI
BIZ-WOV
ZON
WM
CentrumGroepswonen
BibliotheekWestland
Scroll to Top