Expositie ‘Faces Unknown’ van Debby van Adrichem
Faces-Unknown-Debby-van-Adrichem_2

Faces Unknown van Debby van Adrichem

Met de serie 'Faces Unknown' wil Debby van Adrichem dat de kijker met zichzelf een gesprek aangaat. Wat zie je in het gezicht? Hoe geef jij invulling aan de vlakken en de lijnen en waar komen deze ideeën vandaan? Welk gevoel krijg je erbij? Wat vraagt het gezicht aan jou? En wat zegt dit over jezelf? Over hoe je naar mensen kijkt en hoe je je op dit moment voelt?

Zaterdag 1 oktober t/m zondag 23 oktober
13:30 uur tot 16:30 uur
Zaterdag 1 oktober t/m zondag 23 oktober | 13:30 uur tot 16:30 uur

De gezichten die je ontmoet, geef je een eigen invulling. Een invulling op basis van je eigen ervaringen, denkbeelden en interpretaties. Hoe je een gezicht ziet is voor een ander onbekend en zo ontstaan er talloos veel interpretaties en verhalen bij één gezicht.

De serie Fluï is een samenspel van licht en schaduw dat tot stand komt door het gebruik van oude lamellen. Een materiaal dat in de basis rechtlijnig, kil en voorspelbaar is, maar door het te vervormen een zachte, zijde-achtige uitstraling krijgt.

De expositie is elk weekend vrij te bezoeken. Op zondagmiddagen is de exposant aanwezig om een toelichting te geven op haar werk.

Debby van Adrichem wil met haar kunst de kijker even laten verstillen. Door lijnen, vlakken en materialen te combineren, zoekt ze naar de juiste spanning, diepte en emotie. Zij laat zich inspireren door natuurlijke verschijnselen; de neerwaartse lijnen van de zwaartekracht en de vergankelijkheid; de opwaartse lijnen van de groei en de kracht; het licht en de schaduwen die ontstaan door de zon. De van origine Westlandse -Heulse - Debby van Adrichem werkt vanuit haar studio en galerij in Amsterdam, waar haar kunst tevens te koop is.

website DvA

Scroll to Top