KC: Duo Hugo Mathis & Karin Timmerman
duo-hugo-mathis-karin-timmerman

Net als in 2023 opent pianist Hugo Mathis het nieuwe jaar met een koffieconcert! Hij wordt vergezeld door sopraan Karin Timmerman.

Zondag 28 januari
12:00 uur tot 13:00 uur (zaal open om 11:30 uur)

Entree: € 9,- incl. koffie / thee, water of limonade
Kinderen tot 12 jaar gratis

Wat ze voor u gaan spelen
  • Schubert, Arpeggione D.821
  • Shostakovich, Cello sonata in D minor, Op. 40
Wie zijn de muzikanten?
Hugo-Mathis-credits-Tarbouriech
Hugo Mathis – piano
Hugo Mathis besloot op 20 jarige leeftijd piano te gaan spelen. Binnen een jaar werd hij toegelaten tot de hoogste graad aan het Conservatoire van Straatsburg. Daarna studeerde Hugo aan de Haute Ecole de Musique de Lausanne, het Codarts Conservatorium en uiteindelijk aan het Royal Birmingham Conservatoire.  
Hugo Mathis nam al meerdere keren plaats achter de piano in 'De Hofboerderij'. Al zijn optredens waren een daverend succes.
Biografie Hugo

© foto: Tarbouriech 

karin-timmerman-credits-website-karin-timmerman
Karin Timmerman – zang (sopraan)
Met een briljante stem die charmeert en schittert op het podium is Karin Timmerman een muziekartieste, docente en enthousiaste zangeres. 

Karin heeft het voorrecht gehad om te studeren bij zangdocenten Henk Neven, Alison Nystrom, Gail Suderman en Melanie Krueger, waar ze haar liefde voor muziek en klassieke zang ontwikkelde. In 2010 volgde ze haar passie voor zingen door haar bachelorstudie klassieke zang te beginnen aan de Kwantlen Polytechnic University in Canada. Na haar bachelor besloot Karin verder te studeren in Nederland. In 2017 ontving ze de Grada van Beek-Donner Scholarship, een volledige muziekbeurs voor het academisch jaar 2017-2018, en begon ze haar masterstudie aan het Codarts Conservatorium Rotterdam, waar ze studeerde bij de Nederlandse bariton Henk Neven. In juli 2019 studeerde ze cum laude af aan Codarts met haar Master of Classical Voice.
Biografie Karin Timmerman

© foto: https://www.karintimmermansoprano.com/gallery-1

Scroll to Top