Inspiratiesessie ‘De kunst van co-creëren’
Kunst-van-co-creeren_workshop-25-juni

Co-creatie is een vorm van samenwerking waarbij deelnemers invloed hebben op het proces en het resultaat. De totstandkoming van Woondromen is een voorbeeld hiervan.

In een inspiratiesessie laten Terry van der Heide (groepswonen) en Antoinette van Beurden (beeldende kunst) de deelnemers ervaren wat dit betekent vanuit een verschillend perspectief.

Zaterdag 25 juni en zaterdag 16 juli
14:30 uur

Deelname is gratis | aanmelden wordt op prijs gesteld.

Aanmelden
De co-creatoren
Terry van der Heide

De wereld mooier maken en een aangename en inspirerende leefomgeving voor nu en straks creëren. Dat is iets wat Terry van der Heide haar hele werkzame leven al nastreeft. Allereerst als architect, als kunstenaar en ook als directeur van Centrum Groepswonen.

Haar droom is om de gewone werkelijkheid voor iedereen socialer te maken en om mee te helpen aan veilige, gezellige en duurzame woongemeenschappen, waar jong en oud blij van worden. Door haar ervaring te delen hoopt Terry de aanwezigen te enthousiasmeren om ook te gaan co-creëren.

Antoinette van Beurden

Beeldend kunstenaar Antoinette van Beurden (1963) is in Wateringen geboren. Haar vader was de koster van de Sint Jan de Doper en een neef van Jan van Beurden. In 2009 verhuisde ze met haar gezin naar Schipluiden, waar ze op het terrein van de Jachthaven haar eigen atelier heeft.

Hier werkt ze aan haar beelden en geeft ze workshops over werken met klei; haar favoriete materiaal. Door objecten heel grondig te bestuderen ontstaan nieuwe verrassende creaties. Enkele werken uit de serie 'De stad van de toekomst' maken deel uit van de expositie Woondromen.

Scroll to Top