‘A christmas Carol’ vertolkt door ‘Abe de Verteller’, ondersteund door ‘Meidi Goh’
Abe-de-verteller-en-Meidi-Goh_1

Kom geheel in de kerstsfeer met het optreden van Abe de Verteller en Meidi Goh! Deze bekende verhalenverteller zal het spannende en sfeervolle kerstverhaal vertellen van Charles Dickens: 'A christmas Carol'.

Luister en huiver mee hoe de gierige Scrooge op kerstavond bezoek krijgt van drie geesten en hoe hij zo de 'spirit' van kerst leert begrijpen. Het verhaal wordt muzikaal ondersteund en geïntroduceerd door Meidi Goh. Zij speelt op virtuoze wijze op de viola da Gamba en de viool. Samen bezorgen zij u een onvergetelijk uur om heerlijk bij weg te dromen.

zondag 16 december 2018
15:30 uur

Bijdrage: € 7,50 per persoon (te voldoen bij de ingang)

Een consumptie met kerstbrood is bij de prijs van dit bijzondere kerstoptreden inbegrepen.

Verhalen vertellen is de grote passie van Abe, zeg maar zijn obsessie. Hij zou niet weten wat hij moest, als ie niet kon vertellen. De verhalen worden gebracht op zijn eigen kenmerkende compromisloze en uitbundige wijze. Onlangs heeft hij zijn 300e verhaal toegevoegd aan zijn repertoire en hij is nog lang niet klaar. Zijn verhalen zijn spannend, komisch, episch en romantisch. Zijn inspiratiebron is de overgeleverde wijsheid van sagen, mythen en sprookjes. Meidi Goh is een folkmuzikant met haar wortels in de Renaissance en Barokmuziek. Haar instrumenten zijn haar stem, de viool en de viola da Gamba.

Scroll to Top