Logo

11 oktober koffieconcert met Hugo Mathis op piano

11 Oktober is er weer een koffieconcert. Dit keer met de pianist Hugo Mathis.

Na een junior carrière als tennisser te hebben gehad, besloot Hugo op 20-jarige leeftijd piano te gaan spelen. Samen met Bertrand Massei werd hij binnen een jaar toegelaten tot de hoogste graad aan het Conservatoire van Straatsburg. Hij verbeterde zijn pianovaardigheden in de klas van Michel Gaechter en na 3 jaar lessen behaalde hij cum laude zijn diploma (Diplôme d’études musicales).

Na Pascal Nemirovski te hebben ontmoet tijdens verschillende masterclasses, bleef hij het jaar daarop met hem samenwerken. Als inspiratiebron werd Pascal Nemirovski als een mentor voor hem en bood hij begeleiding om te worden toegelaten tot de Haute Ecole de Musique de Lausanne in de klas van Pierre Goy. Hij behaalde zijn Bachelor in juni 2017 en ging daarna naar Rotterdam om een ​​Master’s degree te behalen aan het Codarts Conservatorium. In juli 2020 studeerde Hugo “With Honours” af aan het Royal Birmingham Conservatoire in de klas van Pascal Nemirovski voor zijn Postgraduaat. Gedurende zijn studieloopbaan kreeg Hugo masterclasses van vele beroemde pianisten zoals Jean-Claude vanden Eynden, Claudius Tanski en Imogen Cooper. Daarnaast speelde hij vele concerten in Frankrijk, Zwitserland en Nederland en werd hij geselecteerd om de 6e sonate van Prokofiev te spelen voor Boris Berman.

Hugo zal het volgende voor ons spelen.

  • Schumann, Kreisleriana opus 16
  • Prokofiev, Sonata no.6 opus 82

Aanvang concert 12.00 uur, de zaal gaat om 11.30 uur open, entree €7,50 voor volwassen, inclusief koffie, thee, water of limonade. Kinderen zijn gratis.

Reserveren verplicht per mail bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., onder vermelding van naam, telefoonnummer en aantal personen,

Adres: De Hofboerderij, Hoflaan 1, Wateringen

 

Alle corona maatregelen

Maximaal aantal personen 22.

Aan- en afmelding (bij symptomen) per mail bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., onder vermelding van naam, telefoonnummer en aantal personen,

Bezoekers moeten symptoomvrij zijn, zal worden nagevraagd.

Dispensers en papieren handdoekjes moeten worden gebruikt. Koffie uit papieren bekers. Toiletbezoek zoveel mogelijk vermijden.

Er zal een looproute zijn, jassen moeten worden meegenomen naar de stoel en via de achteruitgang naar buiten.

Logo

WOP 13 september : Violiste Vivian Giesberz begeleid op piano

Het concert is uitverkocht!

 

 

Nu Corona weer enigszins onder controle lijkt, gaan we de concerten weer starten. Vanzelfsprekend nemen we allemaal voorzorgsmaatregelen. Met als belangrijkste slechts 22 stoelen die van te voren gereserveerd moeten worden.

Het concert wordt opgevoerd door Vivian Giesberz (geboren in 2003) op viool, met begeleiding op de piano door Sergey Smirnov.

vivian Giebertz violist

 

 

Ervaring in de kamermuziek heeft Vivian opgedaan tijdens het internationaal Kamermuziek Festival Utrecht onder leiding van Janine Jansen, het Stiftfestival met onder andere Daniel Rowland en bij de winteravonden aan de Amstel waar ze fantastische muziek van de Notenkraker heeft mogen spelen met onder andere kinderen van de Gnessin Staatsacademie in Moskou. Meer over Vivian vindt U hier.

 
 
 
 
 

Het programma:

1. Max Bruch, Violin Concerto No. 1

    *Allegro moderato

    *Adagio

2.  Piotr Tchaikovsky, Melody, Op. 42

3. Ludwig van Beethoven, Romance nr. 2 in F

4. Pablo de Sarasate, Malaguena, op. 21/1

 

Aanvang concert 12.00 uur, de zaal gaat om 11.30 uur open, entree €2,50 voor volwassen, inclusief koffie, thee, water of limonade. Kinderen zijn gratis.

Reserveren verplicht per mail bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van naam, telefoonnummer en aantal personen,

Adres: De Hofboerderij, Hoflaan 1, Wateringen

 

Alle corona maatregelen

Maximaal aantal personen 22.

Aan- en afmelding (bij symptomen) per mail bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van naam, telefoonnummer en aantal personen,

Bezoekers moeten symptoomvrij zijn, zal worden nagevraagd.

Dispensers en papieren handdoekjes moeten worden gebruikt. Koffie uit papieren bekers. Toiletbezoek zoveel mogelijk vermijden.

Er zal een looproute zijn, jassen moeten worden meegenomen naar de stoel en via de achteruitgang naar buiten.

Inschrijven voor het Westlands Open Podium

Er is altijd plaats voor Westlanders die hun muzikale talenten willen vertonen op een podium. 

Meld u/je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..