Logo

WOP 13 september : Violiste Vivian Giesberz begeleid op piano

Nu Corona weer enigszins onder controle lijkt, gaan we de concerten weer starten. Vanzelfsprekend nemen we allemaal voorzorgsmaatregelen. Met als belangrijkste slechts 22 stoelen die van te voren gereserveerd moeten worden.

Het concert wordt opgevoerd door Vivian Giesberz (geboren in 2003) op viool, met begeleiding op de piano door Sergey Smirnov.

vivian Giebertz violist

 

 

Ervaring in de kamermuziek heeft Vivian opgedaan tijdens het internationaal Kamermuziek Festival Utrecht onder leiding van Janine Jansen, het Stiftfestival met onder andere Daniel Rowland en bij de winteravonden aan de Amstel waar ze fantastische muziek van de Notenkraker heeft mogen spelen met onder andere kinderen van de Gnessin Staatsacademie in Moskou. Meer over Vivian vindt U hier.

 
Het programma volgt nog.

 

 

 

Aanvang concert 12.00 uur, de zaal gaat om 11.30 uur open, entree €2,50 voor volwassen, inclusief koffie, thee, water of limonade. Kinderen zijn gratis.

Reserveren verplicht per mail bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van naam, telefoonnummer en aantal personen,

Adres: De Hofboerderij, Hoflaan 1, Wateringen

 

Alle corona maatregelen

Maximaal aantal personen 22.

Aan- en afmelding (bij symptomen) per mail bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van naam, telefoonnummer en aantal personen,

Bezoekers moeten symptoomvrij zijn, zal worden nagevraagd.

Dispensers en papieren handdoekjes moeten worden gebruikt. Koffie uit papieren bekers. Toiletbezoek zoveel mogelijk vermijden.

Er zal een looproute zijn, jassen moeten worden meegenomen naar de stoel en via de achteruitgang naar buiten.

 

Inschrijven voor het Westlands Open Podium

Er is altijd plaats voor Westlanders die hun muzikale talenten willen vertonen op een podium. 

Meld u/je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..