8 november 2020 Koffieconcert gitarist Jasper Iturrospe

Uitgesteld tot 2021 i.v.m. Corona s luiting!

Al enkele jaren brengt Jasper zijn programma op verschillende podia doorheen Nederland en België. Een gitaarprogramma dat voornamelijk bestaat uit Zuid-Amerikaanse muziek, met invloeden uit klassieke muziek, jazzmuziek, kleinkunst, Oosterse muziek en heel wat meer. Naast dit solo project combineert hij deze invloeden met nieuwe projecten met andere muzikanten en werkte hij recent samen met het SAE institute Amsterdam voor het Mosaic Film Festival in Melkweg. Hij volgde zijn bachelor klassieke gitaar in Den Haag en behaalde recent zijn master aan het Conservatorium van Amsterdam.

Het programma zal bestaan uit muziek van Astor Piazzolla, Toots Thielemans, Heitor Villa-Lobos en Tom Jobím.

Meer informatie over Jasper Iturrospe kunt u hier vinden

 

Aanvang concert 12.00 uur, de zaal gaat om 11.30 uur open, entree €7,50 voor volwassen, inclusief koffie, thee, water of limonade. Kinderen zijn gratis.

Reserveren verplicht per mail bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., onder vermelding van naam, telefoonnummer en aantal personen,

Adres: De Hofboerderij, Hoflaan 1, Wateringen

 

De corona maatregelen

Maximaal aantal personen 22.

Aan- en afmelding (bij symptomen) per mail bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., onder vermelding van naam, telefoonnummer en aantal personen,

Bezoekers moeten symptoomvrij zijn, zal worden nagevraagd.

Dispensers en papieren handdoekjes moeten worden gebruikt. Koffie uit papieren bekers. Toiletbezoek zoveel mogelijk vermijden.

Er zal een looproute zijn, jassen moeten worden meegenomen naar de stoel en via de achteruitgang naar buiten.

Inschrijven voor het Westlands Open Podium

Er is altijd plaats voor Westlanders die hun muzikale talenten willen vertonen op een podium. 

Meld u/je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..