13 oktober The Voices koffieconcert

Op zondag 13 oktober brengt kamerkoor VOICES een koffieconcert in de Hofboerderij.

Op 13 oktober presenteert het kamerkoor ‘Voices’ een programma waarin zowel gevoelige als vrolijke vierstemmige liederen uit de late 16 e en vroege 17 e eeuw centraal staan. Deze periode in de Europese muzikale historie, waarin vernieuwing, ontwikkeling en creativiteit ruim baan kregen, bracht een groot aantal succesvolle componisten. De pure muziek van hun hand mag zich in de huidige tijd verheugen op toenemende belangstelling.

‘Voices’ koos voor liederen van Dowland, di Lasso, Bennet, Gibbons en Certon. Het programma wordt gecompleteerd met enkele eigentijdse stukken van onder meer Fauré en Sullivan én een compositie van de bekende hedendaagse toondichter Ola Gjeilo.

Traditiegetrouw worden de concerten van Voices opgeluisterd met een instrumentaal intermezzo voor piano solo, deze keer uitgevoerd door Luba Podgayskaya. Dit onderdeel is ongeveer halverwege in het programma opgenomen.

Kamerkoor ‘Voices’ is een gemengd, vierstemmig gezelschap met een breed en gevarieerd repertoire. Het koor richt zich onder leiding van Agnieszka Chabowska op halfjaarlijkse uitvoeringen waarbij liederen van zowel vroege als latere klassieke componisten, volksmuziek, spirituals, jazzy en hedendaagse werken ten gehore worden gebracht.

Het concert begint om 12.00 uur en de zaal opent om 11.30 uur.

De entree bedraagt € 7,50, inclusief koffie of thee.

Kinderen hebben gratis toegang. Reserveren is niet mogelijk

Inschrijven voor het Westlands Open Podium

Er is altijd plaats voor Westlanders die hun muzikale talenten willen vertonen op een podium. 

Meld u/je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..