In de maand mei exposeren Mark Okkes, Agada Oosterbaan en Bouwe Kuijt in de Wateringse Hofboerderij. De Hofboerderij biedt in de maand mei onderdak aan een drietal kunstenaars uit Den Haag met als Thema “Diversi Tijd “. Een knipoog naar de verschillen tussen de drie exposanten. Mark Okkes exposeert schilderijen; Agada Oosterbaan stelt een aantal sculpturen en Bouwe Kuijt tot slot toont diverse sieraden.

Mark Okkes (1959) is van origine Micropaleontoloog en is eigenaar van OCRE, een internationaal opererend bedrijf dat specialisten detacheert in de groene energie markt en in de medische wereld. Schilderen is zijn passie. Hij is een fijnschilder autodidact. Hij schildert optraditionele wijze met acryl maar vooral met olieverf op zelf geprepareerd canvas of paneel. De onderwerpen die hij schildert variëren van stillevens tot magisch-realistische collages.  De schilderijen weerspiegelen stilte, aandacht en beschouwing en vaak ligt er ook een diepere betekenis in.  Hij schildert zowel in opdracht als ook voor ontspanning en het plezier. De schilderijen die tijdens deze expositie tentoongesteld worden geven een overzicht van zijn werk vanaf 2000 tot nu.


Agada Oosterbaan exposeert een tiental sculpturen. Zij werkt vooral met marmer, albast en serpentijn: alles handmatig en minutieus.

Bouwe Kuijt laat in enkele vitrines diverse bijzondere sieraden zien van gerecycled rubber,
gecombineerd met andere materialen.

Deze expositie is van zaterdag 12 mei tot en met zondag 3 juni elke zaterdag en zondag van 13.30 tot 16.30 uur gratis toegankelijk in de Hofboerderij, Hoflaan 1 te Wateringen. Ook op beide Pinksterdagen: 20 en 21 mei is de Hofboerderij opengesteld.