Dit jaar zijn er weer interessante en betaalbare cursussen in de Hofboerderij!

Toptalenten in de Schilderkunst

Kunsthistorica Tieleke Huybers behandelt op zes maandagmiddagen - van 14.00 tot 16.00 uur de volgende zes Italiaanse en Hollandse toptalenten in de schilderkunst uit de 16 en 17e eeuw:

Maandag 2 maart kwam Leaonardo da Vinci aan bod en op  Maandag 9 maart werd Michelangelo besproken.

Hierna volgen nog:Rafaello; Caravaggio; Rubens en tot slot Rembrandt. De data zijn nog niet bekend, maar in elk geval op maandagmiddagen na 1 september.

Er nog beperkt plaats voor de resterende vier bijeenkomsten! De kosten bedragen € 10 per keer incl. koffie/thee. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hollandse meesters

Kunstenaar Arnold Beukelsdijk behandeld per keer 4 filmportretten van levende Nedelandse Kunstenaars. Alle disciplines komen aan bod door korte films met speciaal gecomponeerde muziek. U ziet de kunstenaars in hun eigen omgeving waarbij ze vertellen over hun werk. De cursus wordt nog twee keer gegeven op woensdagochtenden van 10.00 tot 12.00 uur en kost €12,50 per keer,- inlcusief koffie/thee en handout. Er is nog plaats. De exacte data zijn nog niet bekend, maar liggen in elk geval na 1 september.

Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.