De cursussen zijn van start gegaan

Begin november zijn een viertal interessante cursussen op het gebied van Kunst en Cultuur in Wateringen begonnen. Beeldend kunstenaar Arnold Beugelsdijk geeft nog op twee maandagochtenden de cursus “Kijken naar Kunst”. Diverse kunststromingenkomen aan bod en afgesloten wordt met een portret van de alleskunner Picasso. nog op twee dinsdagavonden laat Beugelsdijk 8 “Filmportretten” zien van toonaangevende Nederlandse kunstenaars. Van bekend (Co Westerik) tot minder bekend, maar altijd verrassend.

Kunsthistorica Tieleke Huybers geeft op nog vier maandagmiddagen de cursus “De Weg der Wonderen”; de Pelgrimstocht van Canterbury naar Rome die bisschop Sigeric rondom het jaar 1000 heeft afgelegd. Zijn reisverslag is nog steeds inspirerend. Tot slot geeft Tieleke Huybers op nog vier dinsdagmiddagen, de cursus “Tussen het Midden Oosten en het verre Azië”. Oost Turkije, Armenië, Uzbekistan en noordwest India hebben nog veel meer te bieden dan de Taj Mahal..!

Het is mogelijk, uiteraard tegen gereduceerd tarief, de resterende lessen bij te wonen. Elke bijeenkomst heeft een eigen thema .Zie verder onder de tab "Cursussen".