Tientallen bezoekers vonden de afgelopen weekenden hun weg al naar de Hofboerderij voor de groepsexpositie van een drietal kunstenaars met als thema “Diversi Tijd “. Alle drie zijn autodidact, wonen en werken in Den Haag en kennen een met een fascinatie voor Scheveningen en de zee.

Mark Okkes exposeert schilderijen Agada Oosterbaan t een aantal sculpturen en Bouwe Kuijt tot slot toont diverse sieraden. Mark Okkes exposeerde eerder in de Hofboerderij, maar dan wel 20 jaar geleden! Daarna maakte hij wel – veelal in opdracht – diverse schilderijen maar van exposeren kwam het niet. Zijn realistische schilderijen met een verhaal spreken veel mensen aan.

De sculpturen vanAgada Oosterbaan kennen een zelfde handmatige en minutieuze behandeling. Zij werkt vooral met marmer, albast en serpentijn.

Bouwe Kuijt laat in enkele vitrines bijzondere sieraden en kettingen zien van gerecycled rubber, gecombineerd met andere materialen.

Deze groepsexpositie is zaterdag 2 en zondag 3 juni van 13.30 tot 16.30 uur gratis toegankelijk in de Hofboerderij, Hoflaan 1 te Wateringen. Op zondagmiddag 3 juni zijn alle exposanten zelf aanwezig om over hun werk te vertellen en wordt de expositie op informele
wijze en met een muzikale omlijsting afgesloten.