Het nieuwe culturele seizoen in de Hofboerderij is geopend

 De werkgroep muziek trapte op zondag 13 september af met een uitverkocht Koffieconcert. Na een lange periode van sluiting door het Coronavirus is het toch gelukt om de bezoekers op gepaste afstand te laten genieten van een prachtig concert.

Het eerste Westlands Open Podium (W.O.P.) van het nieuwe seizoen: bedoeld voor talenten die ontdekt worden, nog in opleiding zijn of gewoon willen laten horen hoe zij van de muziek genieten. Op het podium stond een 17 jarig talent: Vivian Giesbertz. Vanaf haar vierde jaar speelt zij al viool. Alle aanwezigen hebben genoten van haar optreden, onder begeleiding van de pianist Sergey Smirnov. Een W.O.P. kon je het bijna
niet meer noemen zo overtuigend was op haar optreden op dit concert. Ze heeft vele prijzen al in de wacht gesleept en we zullen zeker nog veel van haar gaan horen.


foto: Betsie Zuiderwijk

De werkgroep expositie opent in oktober weer de deuren voor het publiek met een solo - expositie van Adrie Huisman. Elk weekend vrij te bezoeken.
Het filmhuis “De Hofboerderij” heeft alles nog stop gezet en hoopt in januari weer een start te kunnen maken. Dit afhankelijk hoe de Corona zich ontwikkelt en de dan geldende richtlijnen.

 

Weer een - beperkte - start.

Een aantal activiteiten van de Culturele Raad starten weer - aangepast en in beperkte vorm - in het nieuwe seizoen, Als u op een verzendlijst staat voor Muziek of het Filmhuis heeft u een mailing ontvangen.. De eerste expositie ( Solo epositie van Adrie Huisman)  staat gepland voor oktober en ook kunnen we weer cursussen aanbieden.Zie onder het tabblad "cursussen".  Het Filmhuis heeft - alles afwegend - helaas moeten besluiten pas in 2021 weer filmavonden te houden.

Uiteraard vinden de activteiten die wel door gaan corona proof plaats:dispencer/afstand/route etc,

AH Statiegeld bonnetjes voor de CRW/Hofboerderij.

U kent dat vast wel.. Lever je bij de flessenautomaat je statiegeld flessen in - vergeet je bij de kassa het bonnetje "te verzilveren"... Gedurende deze maand is dat bij Albert Heijn aan de Struyck van Bergenstraat Wateringen snel opgelost! Naast de flessenautomaat hangt een koker waar u uw bonnetje in kan doen. De maandopbrengst gaat deze keer naar de Hofboerderij en wordt bestemd voor nieuwe bekleding van de stoelen! Doet u mee?

 Rabo Westland "Clubsupport" komt er aan!

Als u lid bent van Rabo Westland ontvangt u deze maand een mailing ( zo niet: even naar de bank bellen!). U ontvangt dan een toegangscode waarmee u 5 stemmen uit kunt brengen op allerlei organisaties. Ook de Culturele Raad/Hofboerderij doet dit jaar weer mee. U kunt maximaal twee stemmen per "Club" uitbrengen. Elke stem is minstens € 2,- waard! Kunnen wij op uw steun en stem rekenen?