Nog maar twee weekenden!

Komend en volgend weekend is de succesvolle TEXT expostie nog te zien ( zie verder onder het tabblad Exposities) Tientallen bezoekers gingen u voor: laat u aangenaam verrassen door het vrolijke en kleurrijke werk van de leden van TEXT 83 ! 

Maart 2019 : cursussen in de Hofboerderij.Twee interessante en betaalbare cursussen.

Nog vier Dinsdagmiddagen tot en met 9 april van 14.00 tot 16.00 uur: Rondje Spanje: een boeiende mix: van de Pelgrimsroute tot Gaudi, Picasso en Dali. Gegeven door Tieleke Huijbers.  Er is nog plaats en het is mogelijk voor een of meerdere middagen in te tekenen, er wordt elke keer een ander thema belicht, € 10,- per keer.

Nog slechts twee woensdagochtenden tot en met 27 maart van 10.00 tot 12.00 uur: Filmportretten van hedendaagse Hollandse Meesters, gegeven door Arnold Beugelsdijk.  Ook hier is nog plaats. Het is ook mogelijk enkele ochtenden bij te wonen: € 12,50 per keer. Elke ochtend staat namelijk op zich.

Meer informatie is hier te vinden.

De cursuskosten zijn inclusief koffie of thee. Aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. naam, email en cursus.