Nieuw Cursusaanbod

Ook dit najaar bieden we weer enkele leuke cursussen aan. In oktober start "Hollandse Meesters' en in november begint de cursus "Gouden Momenten in de Beeldende Kunst". Meer informatie onder de tab: cursussen!

 

Groepsexpositie "De Parel" in september !

Vanaf deze maand bent u weer van harte welkom in de Hofboerderij. We openen het nieuwe seizoen met een grote Overzichtexpositie van "De Parel". Een groep van 7 enthousiaste cursisten onder leiding van Jeanette van der Helm. Al jaren komt deze groep wekelijks bijeen in "De Parel" in Delft. Meer informatie treft u aan onder het tabblad "Expositie". Elk weekend op zaterdag en zondag van 13.30 tot 16.30 uur. Vrije Toegang!

 

Fairtrade koffie en thee.

Met ingang van het nieuwe seizoen gaat de CRW Fairtrade koffie en thee schenken. Dat is een landelijk keurmerk waarbij de producenten een eerlijke prijs ontvangen voor hun producten. Helaas komt het voor dat, bij voorbeeld koffieboeren, gedwongen worden door "de markt" koffiebonen te verkopen onder de eigenlijke kostprijs. Als consument merk je daar niets van in de winkel. Fairtrade let er op dat in de hele keten van de grondstof tot het eindproduct in de winkel er eerlijke prijzen worden betaald  en geen buitensporige winsten worden behaald. Dergelijke producten zijn ondermeer te koop in de Wereldwinkels in Naaldwijk en Wateringen.

Genoeg redenen voor de Culturele Raad om ons aan te sluiten bij het initiatief om Westland een Faitrade gemeente te laten zijn. In de gemeentehuizen wordt al fairtrade koffie en thee geschonken, nu ook in de Hofboerderij.

 

Creatief de winter door in de Hofboerderij

Workshop Kerststuk maken 09 en 10 december 2019

De Hofdames organiseren weer de zeer populaire workshop Kerststuk maken op maandag 09 en dinsdag 10 december 2019 19:30 uur tot ongeveer 21:30 uur in de Hofboerderij “Middenhof” Hoflaan 1 te Wateringen. De kosten zijn € 27,50 inclusief materiaal en koffie of thee. U dient zelf een mesje en tangetje mee te nemen, voor de rest wordt gezorgd. Wees er snel bij vol is vol.

 Informatie

Wilt u informatie over een cursus, dan kunt u CONTACT OPNEMEN MET:

Mevr. M. Brabander Tel 070-3939599 E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mevr. M. Ketel Tel 0174-297039 E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.