Boekpresentatie Joop Alleblas op zondag 16 februari

De Hofboerderij zat zondagmiddag de 16e weer eens helemaal vol voor een boekpresentatie van Joop Alleblas. Het eerste exemplaar is aangeboden aan Chris Batist, de voorzitter van de Historische Vereniging Wateringen - Kwintsheul. 

Expositie van Joke Kap en Agnes Esenkbrink

Schilderijen en beelden. De expositie is met een weekend verlengd.Elk weekend weer te bezoeken tot en met zondag 1 maart: 13.30 - 16.30 uur. Van harte welkom!

 

Creatief de winter door in de Hofboerderij

Het nieuwe cursus seizoen is gestart van de Hofdames in "De Middenhof".


Er is nog plaats bij een van de volgende cursussen uit het gevarieerde cursusprogramma: Hebt u iets leuks gevonden, dan kunt u een van onderstaande telefoonnummers bellen.

Mevr. M. Brabander         tel. 070-393.9599

Mevr. M. Ketel                 tel  0174-297039

Op ons programma staan de volgende cursussen:

maandagavond             : Keramiek                        

dinsdagochtend            : Keramiek

dinsdagavond               : Bloemschikken/ Ver gevorderden 

woensdagochtend        : Bloemschikken / Vervolg plus

woensdagochtend        : Bloemschikken / Ver gevorderden plus

woensdagmiddag         : Knutselen voor de jeugd van 5 t/m 12 jaar van 2 tot 4 uur

woensdagavond           : Bloemschikken/Ver gevorderden

donderdagochtend       : Tekenen/schilderen                 

donderdagmiddag        : Bloemschikken/Ver gevorderden

donderdagavond          : Tekenen/schilderen

donderdagavond          : Bloemschikken/Ver gevorderden 

donderdagavond          : Bloemschikken / Hobbygroep 

Beginners Bloemschikken zijn uiteraard ook welkom.

Onze workshop Paasstuk maken is op maandagavond 6 april 2020.Schrijf u tijdig in. Dan bent u zeker van uw plaats. De deelname bedraagt € 27,50. Uiteraard zijn bij alle cursussen zowel dames als heren welkom.Vragen mag u altijd stellen via ons e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.               

 

Voorjaarscurssen in De Hofboerderij.

Dit voorjaar zijn er weer interessante en betaalbare curssussen: 

Zes maandagmiddagen (van 2 maart tot en met 6 april) van 14.00 tot 16.00 uur Nederlandse en Italiaanse Toptalenten uit de 17e eeuw. Rembrandt; Rubens, Michael Angelo ; ze komen allemaal aan bod. Wordt gegeven door kunsthistorica Tielke Huybers. Kosten € 60,- incl. koffie/thee. Er is nog plek.

Vier woensdagochtenden (van 4 maart tot en met 25 maart) van 10.00 tot 12.00 uur. Beeldend kunstenaar Arnold Beukelsdijk laat elke ochtend vier mooie filmportretten zien van Nederlandse kunstenaars:"Hollandse Meesters". Ze worden getoond in hun atelier en vertellen hun verhaal. Fotograven, beeldhouwers, schilders: alle disciplines komen aan bod.Bekend en onbekend: altijd verrassend! Kosten € 50,- incl. koffie/thee en een handout. Ook hier is nog plaats!

Aanmelden per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Meer informatie onder het tabblad: cursussen.

Winterexpositie: Joke Kap & Agnes Esenkbrink

Ook deze maand kunt u genieten van de winterexpositie in de Hofboerderij, met als thema: NATUURLIJK! Joke Kap uit Naaldwijk exposeert kleurrijke olieverfschilderijen met de natuur als onderwerp. De eveneens uit Naaldwijk afkomstige Agnes Esenkbrink laat beelden zien van diverse steensoorten. Altijd met natuurlijke vormen.

Meer informatie treft u aan onder het tabblad "Expositie". Elke zaterdag en zondag van 13.30 tot 16.30 uur bent u van harte welkom op deze expositie. tot en met zondag 1 maart. Vrije Toegang!