We zijn weer open! 

 Pakje Kunst van start in de Hofboerderij

Zaterdag 31 oktober jl. trok wethouder Piet Vreugdenhil het eerste "PAKJE KUNST" uit de automaat.  Deze voormalige sigarettenautomaat is omgebouwd tot een PAKJE KUNST automaat. Voor 2 x 2 euro trek je een pakje, ter grootte van een sigarettenpakje. Aan de buitenkant zien alle pakjes er hetzelfde uit. In elk pakje zit echter een uniek kunstwerkje en een bijlage met informatie over de lokale kunstenaar die het gemaakt heeft. Er doen meer dan 20 verschillende kunstenaars mee, dus de diversiteit is groot. Het is altijd een verrassing wat je krijgt.

Dit van oorsprong Tilburgse initiatief – gestart in 2016 - van kunstenaar Ronalt Schrauwen sluit perfect aan bij de bedoeling van Hofboerderij, namelijk mensen kennis te laten maken met wat kunst eigenlijk is of kan zijn. Met PAKJE KUNST presenteren kunstenaars uit de regio Westland, Delft en Delfgauw zichzelf met een uniek kunstwerk. 

De komende maanden staat deze in de Hofboerderij, maar daarna gaat de automaat zwerven door het Westland, Delft en Miidden Delfland.

Een PAKJE KUNST kost € 4,-  (2 x 2 euromunten)

We zijn dus weer open..

Na een vliegende start met een goed bezochte expositie, twee uitverkochte koffieconcerten en de start van het "Pakje Kunst"project (zie hierboven) was de Hofboerderij helaas weer gesloten. Vanaf zaterdag 21 november bent u weer van harte welkom; vanaf 13.30 uur!

Goede nieuws is ook  dat niet alles stil heeft gestaan: alle stoelen zij voorzien van nieuwe stoffering en de Rabo Clubactie heeft voor ons € 618,22 opgeleverd! Alle Rabo Westland leden die op ons gestemd hebben: hartelijk dank!

De huidige WIT ledenexpositie wordt verlengd tot en met 20 december. Wat betreft de koffie concerten,cursussen en films verwachten wij pas weer in 2021 iets te kunnen organiseren. Uw en onze gezondheid gaan nu even voor. Dus vooral: blijf gezond ook in deze barre tijd!

 

.

foto: Betsie Zuiderwijk

November& December:  WIT Ledenexpositie

Maar liefst 16 Westandse kunstenaars laten hun werk zien: beelden, sierarden, schilderijen, tekeningen - alle disciplines komen aan bod! Laat u verrassen door wat er in deze regio aan professionele kunst wordt gemaakt.

De expositieperiode is verlengd tot en met zondag 20 december.

Meer informatie over deze expositie onder het tabblad "Exposities"