De Hofboerderij is, i.v.m. de vakantieperiode, tot zaterdag 4 september gesloten!

 

Doet u boodschappen bij Jumbo Wateringen? Alle statiegeldbonnetejes in de bus voor het glas komen deze maand ten goede van de CRW/ Hofboerderij!

Pakje Kunst gaat door, maar dan in de bibliotheken.

Eind oktober vorig jaar  trok wethouder Piet Vreugdenhil het eerste "PAKJE KUNST" uit de automaat.  Deze voormalige sigarettenautomaat is omgebouwd tot een PAKJE KUNST automaat. Voor 2 x 2 euro trek je een pakje, ter grootte van een sigarettenpakje. Aan de buitenkant zien alle pakjes er hetzelfde uit. In elk pakje zit echter een uniek kunstwerkje en een bijlage met informatie over de lokale kunstenaar die he

t gemaakt heeft. Er doen meer dan 20 verschillende kunstenaars mee, dus de diversiteit is groot. Het is altijd een verrassing wat je krijgt. 

Dit van oorsprong Tilburgse initiatief – gestart in 2016 - van kunstenaar Ronalt Schrauwen sluit perfect aan bij de bedoeling van Hofboerderij, namelijk mensen kennis te laten maken met wat kunst eigenlijk is of kan zijn. Met PAKJE KUNST presenteren kunstenaars uit de regio Westland, Delft en Delfgauw zichzelf met een uniek kunstwerk. Inmiddels hebben al zo'n 200 pakjes hun weg gevonden! In juni staat de automaat in bibliotheken:juni in Monster, in juli Poeldijk en tot stot in augustus in De Lier. Op 4 en 5 september bij de Kunstmarkt "Montmarte" bij de Hofboerderij en daarna tot eind van het jaar in Westland Theater De Naald. Ook per post blijft mogelijk: een mailtje naar naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en u wordt geinformeerd over de mogelijkheden. Elk pakje blijft € 4,- kosten,  al komen er dan wel verzendkosten bij.