De Hofboerderij is gesloten!

Natuurlijk nemen wij ook onze verantwoordelijkheid bij de bestriijding van het Coronavirus. Publieksactiviteiten zijn niet toegestaan tot 1 juni en op 1 juli was toch al de jaarlijkse zomersluiting tot en met eind augutus.

Kortom: in de maanden april,mei en juni geen exposities, filmhuisvoorstellingen, cursussen of koffieconcerten!

Alle activiteiten van de Culturele Raad starten weer in het nieuwe seizoen, nadere berichten daarover worden op deze site vermeld. Als u op een verzendlijst staat voor het Filmhuis of de koffieconcerten wordt u bericht zodra meer bekend is.

Veel sterkte in deze rare en verwarrende tijd, maar uw en onze gezondheid gaan nu even voor.

Blijf gezond!

Kunstenaars gevraagd voor Pakje Kunst

Martineke Hollander is regiocoordinator geworden voor het landelijke Pakje Kunst project. Op 45 plaatsen staan inmiddels automaten waar, voor slechts € 4,- per keer, een Pakje Kunst worden getrokken. Een doosje met de omvang van een pakje sigaretten, maar met een unieke inhoud - verzorgd door regionale kunstenaars. Een initatief dat van harte door de Culturele Raad wordt ondersteund.

Martineke is nog op zoek naar kunstenaars die het leuk vinden om voor Pakje Kunst werk aan te leveren. Die kunnen een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Meer informatie is te vinden op www.pakjekunst.com