Wij zijn open! 

Elke zaterdag en zondagmiddag, van 13.30 tot 16.30 uur vrij toegankelijk. Wel: mondkapje verplicht, houdt 1,5 mtr afstand en gebruik de dispencer..

Deze maand staat ook de Pakje Kunst automaat weer in de Hofboerderij. Voor 2 x 2 euro een verassend orgineel kunstwerkje, verpakt in een doosje met informatie van de maker en te "trekken" uit een echte originele sigarettenautomaat..Leuk om deze maand cadeau te doen!

 

CRW blij met € 1.000 donatie van kringloopwinkel Re Sell uit ’s Gravenzande

20210928 Donatie Re Sell

Jumbo donatie voor de culturele raad

 

JumboDonatie2021

December expositie in de Hofboerderij: "Een vierluik".

In de maand december kunt u een bijzondere expositie bezoeken van een viertal Westlandse kunstenaars: landschapsfoto's van Ulbe Spaans, fotoschilderijen van Georgina de Bode, sieraden en tafeltjes van Danielle Looye en unieke tassen van Tija van der Wel. Zeker een bezoek meer dan waard?

.De toegang voor de expositie is uiteraard gratis, wel gaan we er van uit dat u gevaciineerd bent - danwel voldoende afstand in acht neemt. Uiteraard blijft u thuis bij aan Corona gerelateerde klachten. Als een "doorstroomlocatie" vragen we geen coronacheck bij de ingang. Wel een mondkapje dragen, totdat u gaat zitten.

Deze expositie is elk weekend tot en met zondag 19 december tussen 13.30 en 16.30 uur te bezoeken. 

U bent van harte welkom en de koffie/thee staat klaar!