Nieuw Cursusaanbod

Ook dit najaar bieden we weer enkele leuke cursussen aan. Op maandagmiddag 9 december is de laatste bijeenkomst van de cursus "Gouden Momenten in de Beeldende Kunst" gegeven door kunsthistoriva Tieleke Huybers. Voor slechts € 30,-. bij te wonen. Er is nog plaats! Meer informatie onder de tab: cursussen..

 

De Maxima's traden op.

Zondagmiddag 24 november, was het vrijwel uitverkocht. De Maxima's ( wereldberoemd in den Hoorn en verre omstreken) kennen een acoustische versie: Maxima uitgekleed noemen ze zich zelf en traden voor het eerst op in de Hofboerderij.. Jongere ouderen met Nederlands en Engelstalige muziek. Met medewerking Cultuurweb/ Regeling Kleine Culturele Initiatieven. Ook andere gebruiker van de Hofboerderij warenn aanwezig om wat te vertellen over wat ze doen.

Opening Decemberexpositie zaterdag 7 december a.s.

Aanstaande zaterdagmiddag is er een feestelijke bijeenkomst in de Hofboerderij.Tot eind van deze maand exposeren Wim van Staalduinen en Nelly v.d. Ende  (schilderijen/ aquarel) . De opening vindt plaats om 14,00 uur en wordt gecombineerd met een afscheidsreceptie voor Wim van Staalduinen die na 22 jaar betrokkenheid bij de Hofboerderij, afscheid neemt. 

Meer informatie treft u aan onder het tabblad "Expositie". Elke zaterdag en zondag van 13.30 tot 16.30 uur bent u van harte welkom op deze expositie. tot en met zondag 22 december. Vrije Toegang!

Creatief de winter door in de Hofboerderij

Workshop Kerststuk maken 9 en 10 december 2019

De Hofdames organiseren weer de zeer populaire workshop Kerststuk maken op maandag 09 en dinsdag 10 december 2019 19:30 uur tot ongeveer 21:30 uur in de Hofboerderij “Middenhof” Hoflaan 1 te Wateringen. De kosten zijn € 27,50 inclusief materiaal en koffie of thee. U dient zelf een mesje en tangetje mee te nemen, voor de rest wordt gezorgd. Wees er snel bij: vol is vol.

 Wilt u informatie over een cursus, dan kunt u contact opnemen met:

Mevr. M. Brabander Tel 070-3939599 E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mevr. M. Ketel Tel 0174-297039 E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Opbrengst Rabo Clubsupport bekend!

Maandag 18 novermber werden de cheques uitgereikt van de jaarlijkse Rabo clubkasactie/clubsupport. Dit jaar mocht de CRW een cheque in ontvangst nemen van € 395,72. Voor de Rabo Westland leden die hun stem (-men) op de CRW hebben uitgebracht: hartelijk dank! Elke euro komt goed terecht.