Nieuw Cursusaanbod

Ook dit najaar bieden we weer enkele leuke cursussen aan. Op 23 oktober is laatste bijeenkomst  van de cursus "Hollandse Meesters' . Op maandagmiddag 4 november begint de cursus "Gouden Momenten in de Beeldende Kunst". Er is nog plaats! Meer informatie onder de tab: cursussen.

 

Expositie Mijke Jansen & Danny Taheij in oktober.

Nog maar twee weekenden kunt u de expositie van Mijke Jansen ( schilderijen/ruimtelijke objecten) en Danny Taheij ( natuurfoto's) bezoeken. Zeker de moeite waard!

Meer informatie treft u aan onder het tabblad "Expositie". Elk weekend op zaterdag en zondag van 13.30 tot 16.30 uur. Vrije Toegang!

  

Koffieconcert 10 november.

Aanvang 12.00 uur. Nadere informatie volgt.

Optreden De Maxima's op zondag 24 november

Meer informatie volgt!

Creatief de winter door in de Hofboerderij

Workshop Kerststuk maken 9 en 10 december 2019

De Hofdames organiseren weer de zeer populaire workshop Kerststuk maken op maandag 09 en dinsdag 10 december 2019 19:30 uur tot ongeveer 21:30 uur in de Hofboerderij “Middenhof” Hoflaan 1 te Wateringen. De kosten zijn € 27,50 inclusief materiaal en koffie of thee. U dient zelf een mesje en tangetje mee te nemen, voor de rest wordt gezorgd. Wees er snel bij: vol is vol.

 Wilt u informatie over een cursus, dan kunt u contact opnemen met:

Mevr. M. Brabander Tel 070-3939599 E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mevr. M. Ketel Tel 0174-297039 E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Muziek optredens tijdens de expositie!

Tijdens de oktober expositie van Mijke Jansen en Danny Taheij zijn er diverse muziekoptredens.

Zaterdag 19 oktober trad het Bataafs Low Brass trombonetrio op.

Op de laatste expositiemiddag, zondag 27 oktober om 15.00 uur kunt u luisteren naar het blaaskwintet van de Muziekvereniging Excelsior uit Wassenaar.

Gratis toegang!